ClickCease
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Utvecklingen av
ATT LÖSA PROBLEM

Vi är inriktade på att lösa problem i ditt projekt med fälttestad programvara för byggledning. InEights integrerade plattform för projektkontroller har utformats av byggproffs, inte av tekniker som aldrig har jobbat på ett bygge. Med InEight får du beprövade och fälttestade lösningar för de problem du stöter på under varje fas i projektets livscykel.

ATT LÖSA PROBLEM

FÖRÄNDRAD PROBLEMLÖSNING

  • Dra nytta av teknik som har införts i branscher som infrastruktur, olja, gas och kemikalier, energi och kraft, gruvdrift och resurser, offentlig sektor och handel. Vår programvara tar itu med problem i projekt av alla storlekar.
  • Få ökat förtroende i vetskap om att våra lösningar har utvecklats av teammedlemmar med rötter i byggbranschen. Med den här breda branscherfarenheten har vi en bättre förståelse för de utmaningar du ställs inför och din organisations specifika behov.
  • Känn dig trygg i vetskapen om att implementeringen styrs av InEight-experter som är certifierade inom förändringshantering på organisationsnivå. Många av våra experter kommer från organisationer som införde InEight-programvara och hade en roll i implementeringen.
  • Överlåt dina projekt till InEight, som har löst problem i de mest komplexa projekt i mer än 30 år. Våra lösningar har använts av fler än 850 kunder för projekt över hela världen med ett sammanlagt värde på över 400 miljarder dollar.

“InEights byggbakgrund gör att de kan förstå våra behov och erbjuda oss en bygglösning istället för bara en programvarulösning.”

– Tom Baskind, Technology Manager, Graycor

Be om ett demoformulär

Thanks for contacting us. A member of our team will follow up with you shortly.