ClickCease
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Utviklingen av
Problemløsning

Vi jobber med å løse problemer med prosjektet ditt med felttestet konstruksjonsprogramvare. Den integrerte InEight-plattformen for prosjektkontroller ble utformet av fagfolk innen bygg og anlegg, ikke av teknikere som aldri har vært i feltet. Med InEight får du utprøvde og felttestede løsninger for problemene du opplever i alle fasene av prosjektet.

Å LØSE PROBLEMER

EN HELT NY MÅTE Å LØSE PROBLEMER PÅ

  • Dra nytte av teknologi som brukes i alle bransjer, inkludert infrastruktur, olje, gass og kjemikalier, energi og kraft, gruvedrift og ressurser, offentlig sektor og kommersiell virksomhet. Programvaren vår håndterer problemer fra prosjekter i alle størrelser.
  • Vær trygg på at løsningene våre er utviklet av teammedlemmer som har jobbet innen konstruksjon. Denne omfattende bransjeerfaringen gir oss en bedre forståelse av hvilke utfordringer du står overfor, og de spesifikke behovene til organisasjonen din.
  • Du kan ta det med ro, vel vitende om at implementeringen styres av endringseksperter fra InEight som er sertifiserte inne organisatorisk endringsadministrasjon. Mange av ekspertene våre kommer fra organisasjoner som bruker InEight-programvare og som selv har spilt en rolle i implementeringen.
  • La InEight, som har løst problemer med selv de mest komplekse prosjektene i over 30 år, ta seg av prosjektene dine. Løsningene våre har blitt brukt over hele verden, av mer enn 850 kunder på prosjekter til en verdi av over USD 400 milliarder.

“InEights konstruksjonsbakgrunn gjør det mulig for dem å forstå behovene våre og tilby oss en konstruksjonsløsning i stedet for bare en programvareløsning.”

– Tom Baskind, teknologisjef i Graycor

Be om en Discovery-samtale

Thanks for contacting us. A member of our team will follow up with you shortly.