ClickCease
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Utvecklingen av
ATT VARA 100% SÄKER

Den integrerade InEight-plattformen för projektkontroller ger den högsta nivån av projekttillförsikt genom att tillhandahålla realtidsinformation och insikter som du behöver för att minimera risker, förbättra driftseffektiviteten och kontrollera projektkostnader.

FULLSTÄNDIG TILLFÖRSIKT

FÖRÄNDRAD PROJEKTTILLFÖRSIKT

  • Hantera tillförsikt i detalj för omfattning, kostnad och schema i realtid genom hela projektets livscykel. Vår plattform möjliggör samarbete mellan olika intressenter för att öka effektiviteten och eliminera överraskningar.
  • Få direkt översikt över förändringar i omfattning, insikter i kassaflöde, skydd mot marginalerosion och de mest realistiska planerna. Med InEight kan du minska riskerna samtidigt som du utnyttjar mätvärden och trender från molnbaserad analys.
  • Koppla samman dina kontors- och fältteam så att du kan fatta viktiga projektbeslut som ger en högre grad av tillförsikt. Du kan gräva djupare i information om tidigare projekt och få användbara insikter i realtid.
  • Känn dig trygg i vetskapen om att du kan använda hela vår plattform med integrerade lösningar eller endast driftsätta de komponenter som din organisation behöver. InEight ger dig flexibiliteten eftersom vi vet att implementeringssäkerhet är lika viktigt som projekttillförsikt.

“InEight är en källa till projektkontrolldata i realtid som vi kan ge intressenter för att få bättre resultat i hela verksamheten.”

– Mark Simister, Head of Program Delivery, Sydney Water

Be om ett demoformulär

Thanks for contacting us. A member of our team will follow up with you shortly.