ClickCease
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Utvecklingen av
ATT GÅ FRAMÅT

Byggtekniken har alltid gått framåt, från antikens underverk till kärnkraftverk. Innovation inom byggområdet har lett till bättre verktyg, utrustning och metoder, och därmed högre produktivitet, effektivitet och säkerhet. Vi på InEight är alltid nyskapande – vårt mål är att förändra hur byggarbetet utförs. Våra innovationer skapar större möjligheter så att din organisation fortsätter att utvecklas.

ATT GÅ FRAMÅT

FÖRÄNDRAD UTVECKLING

  • Vi strävar efter att skapa världens bästa programvara för projektstyrning så att du ska kunna slutföra projekt i tid och enligt budget. Vi investerar X i utveckling på vår plattform varje år.
  • Känn dig trygg i vetskapen om att InEight lyssnar på din feedback så att vi kan tillhandahålla de verktyg och funktioner du behöver för att få bättre insyn i projekt och minska riskerna.
  • Leverera bättre resultat med hjälp av InEights innovationer som kontinuerligt förbättrar vår redan förstklassiga anslutna plattform. Det gör att stora team kan leverera komplexa projekt mer effektivt.
  • Få en konkurrensfördel eftersom InEight hela tiden utvärderar dagens affärsprocesser och förbättrar dem. Du får den senaste tekniken som stöder dessa processer och gör att branschen – och du – kan gå framåt.

 “Istället för att välja programvara valde vi en affärspartner som var innovativ, utvecklades och växte.”

– Mark Johnson, Business Development, Gearig Civilworks

Be om ett demoformulär

Thanks for contacting us. A member of our team will follow up with you shortly.