ClickCease
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Utvecklingen av
ATT DELA KUNSKAP

När det gäller stora och komplexa investeringsprojekt kan kunskapens kraft inte överskattas. Den integrerade InEight-plattformen kopplar samman information under hela projektets livscykel, vilket ger ägare, entreprenörer och ingenjörer den delade kunskap de behöver för att få bättre överblick över projektets status. Med den delade kunskapen upptäcker du risker innan de inträffar.

DELAD KUNSKAP

FÖRÄNDRAD DELNING AV KUNSKAP

  • Dra nytta av en enda ansluten plattform som kan användas av ägare, ingenjörer och entreprenörer. Du främjar samarbete och skapar större insyn i vetskapen om att projektets intressenter får bättre insikter genom anslutna data och analyser.
  • Få viktiga insikter om produktivitet genom datavyer och analyser över flera projekt och program. Öka effektiviteten genom att skapa riktmärkesdatapunkter från tidigare projekt.
  • Förbättra möjligheten att samla in, hantera och rapportera data genom en gemensam datamiljö. Vår anslutna plattform ger bättre insyn och noggrannhet så att du kan fatta bättre beslut och uppnå bättre resultat.
  • Ta dig bort från punktlösningar och olika system som inte kan hålla jämna steg med de många kraven i dagens investeringsprojekt. Den integrerade InEight-plattformen är utformad för att tillhandahålla anslutna och användbara data under projektets livscykel.

“Från planeringsprocessen till körning på fältet, inspektion och avslutning av projektet är allt sammanlänkat, och det unika är att alla delar talar med varandra.”

– Clay McKenzie, Project Engineer hos TIC – The Industrial Company

Be om ett demoformulär

Thanks for contacting us. A member of our team will follow up with you shortly.