ClickCease
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Utviklingen av
Å VÆRE 100% SIKKER

InEights integrerte plattform for prosjektkontroller gir den høyeste graden av prosjektsikkerhet ved å gi deg sanntidsinformasjonen og -innsikten som du trenger for å minimere risikoer, forbedre driftseffektivitet og kontrollere prosjektkostnader.

Å VÆRE HELT SIKKER

PROSJEKTSIKKERHET PÅ EN HELT NY MÅTE

  • Administrering av detaljerte omfang, kostnader og planleggingssikkerhet i sanntid, hele veien fra start til slutt for prosjektet. Plattformen vår gjør det mulig for interessenter å øke effektiviteten og eliminere overraskelser.
  • Få umiddelbar oversikt over endringer i omfang, innsikt i kontantstrøm, beskyttelse mot erosjon av marginer og de mest realistiske planene. Med InEight kan du redusere risikoer ved å utnytte målinger og trender fra nettskybaserte analyser.
  • Koble sammen kontor- og feltteamene dine, slik at du kan ta kritiske prosjektbeslutninger som gir bedre sikkerhet. Du kan grave dypere ned i tidligere prosjektkunnskap og få innsikt i hva du kan gjøre i sanntid.
  • Vær trygg på at du kan bruke hele den integrerte løsningsplattformen vår, eller så kan du velge å bare distribuere de bruksklare komponentene som organisasjonen din trenger. InEight gir deg fleksibilitet fordi vi vet at implementeringssikkerhet er like viktig som prosjektsikkerhet.

“InEight gir oss prosjektkontrolldata i sanntid, som vi igjen kan gi til interessenter for å oppnå bedre resultater i hele virksomheten.”

– Mark Simister, leder av programlevering i Sydney Water

Be om en Discovery-samtale

Thanks for contacting us. A member of our team will follow up with you shortly.