ClickCease
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Utviklingen av
Å GÅ VIDERE

Konstruksjon har alltid vært veien fremover, fra pyramidene i Giza til moderne kraftverk. Nyskapinger innen konstruksjon har ført til bedre verktøy, utstyr og metoder, noe som gir høyere produktivitet, effektivitet og sikkerhet. Vi i InEight jobber med innovasjon hele tiden, og målet vårt er å endre måten konstruksjonarbeid utføres på. Innovasjonene våre skaper større muligheter, slik at organisasjonen din fortsetter å gå fremover.

Å GÅ FREMOVER

EN HELT NY MÅTE Å GÅ FREMOVER PÅ

  • Vi forplikter oss 100 % til å lage verdens beste programvare for prosjektkontroll, noe som hjelper deg med å levere prosjekter til riktig tid og innenfor budsjettet. Vi investerer X på utvikling av plattformen vår hvert år.
  • Du kan være trygg på at InEight lytter til tilbakemeldingen din, slik at vi kan tilby verktøyene og funksjonaliteten du trenger for å oppnå bedre prosjektoversikt og redusere risikoer.
  • Få bedre resultater med innovasjoner fra InEight, som kontinuerlig styrker vår (allerede førsteklasses) tilknyttede plattform. Dette gjør det mulig for store team å levere komplekse prosjekter på en mer effektiv måte.
  • InEight vurderer kontinuerlig dagens forretningsprosesser og forbedrer dem, og hjelper deg med å få overtaket på konkurrentene dine. Du får den nyeste teknologien som støtter disse prosessene og holder bransjen – og deg – på riktig vei fremover.

 “I stedet for å velge programvare, valgte vi en forretningspartner som var nyskapende, i utvikling og i vekst.”

– Mark Johnson, forretningsutviklingsansvarlig i Gearig Civilworks

Be om en Discovery-samtale

Thanks for contacting us. A member of our team will follow up with you shortly.