ClickCease
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Utviklingen av
Å DELE KUNNSKAP

Når det gjelder store og komplekse kapitalprosjekter, kan ikke kunnskapens kraft overvurderes. Den integrerte InEight-plattformen knytter sammen informasjon hele veien fra start til slutt for prosjektet, noe som gir eiere, entreprenører og ingeniører kunnskapen de trenger for å få bedre oversikt over prosjektets fremgang. Med delt kunnskap kan du oppdage risikoer før de oppstår.

DELING AV KUNNSKAP

KUNNSKAPSDELING PÅ EN HELT NY MÅTE

  • Dra nytte av én enkelt tilknyttet plattform som kan brukes av eiere, ingeniører og entreprenører. Du kommer til å fremme samarbeid og skape større åpenhet, vel vitende om at prosjektinteressenter får bedre innsikter gjennom tilknyttede data og analyser.
  • Få viktige innsikter i produktiviteten med datavisninger, og analyser på tvers av flere prosjekter og programmer. Øk effektiviteten ved å skape referansepunkter for datapunkter fra tidligere prosjekter.
  • Forbedre evnen til å samle inn, administrere og rapportere data gjennom et felles datamiljø. Den tilknyttede plattformen vår gir et høyere oversikts- og nøyaktighetsnivå, slik at du kan ta bedre avgjørelser og oppnå bedre resultater.
  • Unngå poengløsninger og varierende systemer som ikke kan holde tritt med de mange kravene som stilles til dagens kapitalprosjekter. Den integrerte InEight-plattformen er laget for å gi tilknyttede og handlingsrettede data hele veien fra start til slutt for prosjektet.

“Hele prosessen er knyttet sammen, fra planleggingsprosessen til feltutførelse, inspeksjon og fullføring av jobben, og det unike ved det er at det hele henger sammen.”

– Clay McKenzie, prosjektingeniør i TIC – The Industrial Company

Be om en Discovery-samtale

Thanks for contacting us. A member of our team will follow up with you shortly.